Nu är taket bytt

God eftermiddag på er alla mina läsare och välkommen till bloggen. Gud vad roligt att vara tillbaka här på bloggen igen! Jag har varit borta i Amerika och hälsat på en gammal vän under några veckor och jag bestämde redan innan jag åkte att låta bloggen få vara vilande under tiden som jag var där, men nu är jag back in business! Jag har inte heller inte glömt av svenskan, den sitter i ryggmärgen! I dagens inlägg ska jag prata med er om ett företag som kan anlitas av dem som behöver hjälp med takbyte i Uppsala. Det är ett byggföretag som heter 84 Bygg som kan hjälpa till inom det här, och ni som vill få veta mer om dem kan gå in på deras hemsida

Det var en väldans tur att jag kom hem från Amerika, eller kanske i grevens tid, för huset har stått tomt och det hade regnat in. Nu blev skadan begränsad men hade jag varit borta längre vet man inte hur det hade kunnat sluta. Jag visste att taket var i dåligt skick, men inte att det var så här dåligt som det ändå var. Jag var tvingad att agera på en gång och när jag ringde försäkringsbolaget för att göra en skadeanmälan blev jag rekommenderad att höra av mig till 84 Bygg AB. Det jag fick höra om det här företaget var att de skulle vara några av de bästa när det gäller takbyte i Uppsala med omnejd. Jag fick otroligt bra hjälp av dem med att byta taket och självklart vill jag dela med mig till er om det här företaget. Om ni behöver hjälp med takbyte i Uppsala ska ni utan att tveka ta kontakt med 84 Bygg AB.