Ri Bleck & Plåt AB

God dagens och varmt välkommen till bloggen alla mina kära läsare. Jag hoppas att ni ska tycka att det jag berättar om idag är användbart. Det är ju så här med den här bloggen att här skriver jag olika inlägg med en förhoppning av att det jag skriver om ska kunna vara till hjälp för er. Ofta är det ni som hör av er till mig med något specifikt önskemål och den senaste tiden är det många av mina läsare som har eftersökt någon kompetent plåtslagare i Lund med omnejd.  

Det ser man så bra det är att bjuda lite på sig själv och om vad som är på gång i ens liv. Jag har berättat för er om olika renoveringar på villan och om olika hantverkare som varit involverade. Jag har nämnt lite så där i förbifarten att jag även fått hjälp av en plåtslagare i Lund, och ni ville ni få veta mer om det här. Jag berättade aldrig för er att företaget som jag anlitade heter Ri Bleck & Plåt AB men det gör jag å andra sidan nu. Jag är jättenöjd med hjälpen som jag har fått av dem och jag tycker att det här företaget är det självklara valet för alla som behöver få hjälp av en plåtslagare i Lund som kan vara behjälpliga inom det allra mesta som ingår i en plåtslagares jobb. Jag har känt mig trygg med det här företaget från första sekund, och de har gett mig de resultat som jag var ute efter till mycket bra priser dessutom. Så till er som söker en plåtslagare i Lund ville jag mest säga att jag inte tror att ni kan få lika bra hjälp av något annat företag som ni kan få av Ri Bleck & Plåt AB.