Nu är den gamla lägenheten flyttstädad och klar

Äntligen gick flyttlasset i torsdags! Nu håller jag på att göra i ordning i den nya lägenheten och i den gamla lägenheten är det städat och klart. Det bästa av allt var att jag slapp att göra det själv. Jag tog hjälp av en städfirma i Örebro som heter Örebro T & S. 

Det här företaget var verkligen till stor hjälp. Att flytta är alltid omständligt och jobbigt, det vet jag av egen erfarenhet eftersom jag flyttat några gånger. Så har jag flera vänner som har flyttat också och som jag har hjälpt att bära möbler. Städa fick de göra själva! Den här gången gick det mycket enklare att flytta än tidigare gånger och det beror på att jag tog hjälp ifrån denna städfirma i Örebro. Det är städningen som lätt kan ta flera dagar om man ska göra det själv, och hur noggrann man än är finns alltid rädslan att hyresvärden ska underkänna städningen så att man får bakläxa och göra om en del av den. Att få hjälp av Örebro T & S var det bästa som jag kunde få hjälp med i samband med flytten. Jag har som sagt ägnat den här helgen åt att komma i ordning i den nya lägenheten i stället för att vara i den gamla och städa. Sedan är det en sak till som är rätt så fantastiskt! Eftersom RUT-avdraget har höjts så kostade det inte alls särskilt mycket att få den här hjälpen. Jag fick reda på när jag tog hjälp av Örebro T & S att det är ett mångsidigt företag som är så mycket mer än bara en städfirma i Örebro. De kan även utföra golvläggning, tapetsering, snickeri och trädgårdsskötsel och en hel del annat också. Jag känner mig jättenöjd med hjälpen och vill gärna rekommendera det här företaget till er.