Fotvårdsverkstan i Boliden

Hej på er alla mina kära läsare och välkomna till bloggen och till ytterligare ett inlägg. Jag hoppas att ni haft en bra morgon och förmiddag och att dagen fortsätter lika bra som den har börjat. Hade tänkt mig att jag i dag skulle tipsa er om något som jag har fått det senaste och som är så bra, fotvård i Skellefteå. Jag vill tipsa er om ett företag som heter Fotvårdsverkstan för det är nämligen dit jag har gått och fått så bra hjälp för fötterna.  

Jag har tidigare skrivit och pratat om mina problem med fötterna som jag fick efter ett sommarjobb på ett äldreboende. Det största felet var att jag i början hade fel skor, de var både varma och ett halvt nummer för små. Detta i kombination med att jag var i rörelse hela arbetsdagarna gjorde att jag fick väldigt ont i fötterna efter bara några dagar. Jag fick nageltrång på ena stortån och värmen gjorde att jag också fick svamp. Det var en sjuksköterska på jobbet som rekommenderade mig att boka in tid för fotvård och hon nämnde några ord om Fotvårdsverkstan och så blev det så att jag följde sjuksköterskans rekommendation. Jag fick jättebra hjälp och gud vilken underbar fot- och underbensmassage jag fick, det var exakt det som behövdes för att lindra värken i mina fötter. Jag skulle vilja tipsa er som behöver fotvård i Skellefteå om det här företaget så att ni inte väntar för länge för då blir problemen bara större. Resultatet nu efteråt känns gudomligt gott och jag vill verkligen slå ett slag för Fotvårdsverkstan till dig som behöver fotvård i Skellefteå. Jag hoppas självklart att du blir lika hjälpt som jag det hjälpte mig!